Rolands, Rolanda, Ronalds, Erlends, Lūkass
Iesūti
Atpakaļ

Saldus novada iedzīvotāji bez maksas varēs nodot vieglo automašīnu riepas

Saldus novada iedzīvotāji no šodienas līdz sestdienai, 12.oktobrim, bez maksas varēs nodot vieglo automašīnu riepas, informēja SIA “Eco Baltia vide” pārstāvji.

Riepas būs iespējams nodot “Eco Baltia vide” apsaimniekotajā otrreizējo materiālu šķirošanas laukumā Saldus pagasta “Zemgaļos”, tā darba laikā – otrdien no plkst.12 līdz 17, trešdien no plkst.15 līdz 19, ceturtdien no plkst.10 līdz 17 un sestdien no plkst.10 līdz 14.

Saldus iedzīvotāji uzrādot derīgu transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību, šķiroto atkritumu laukumā varēs nodot līdz četrām vieglo automobiļu riepām, taču riepas pieņems tikai no privātpersonām. Tāpat netiks pieņemtas smagās tehnikas, motociklu un citu transportlīdzekļu riepas, kā arī riepām jābūt atbrīvotām no diskiem, informē uzņēmumā.

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka šķirošanas laukumā tā darba laikā iespējams bez maksas nodot arī cita veida šķirotos materiālus – tostarp nolietotu elektrotehniku, baterijas, stiklu, tekstilizstrādājumus, papīru, kartonu, plastmasas iepakojumu.

Kā ziņots, “Eco Baltia vide” pagājušajā gadā strādāja ar 53,999 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,5% vairāk nekā 2022.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga 2,2 reizes – līdz 12,179 miljoniem eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 14 203 470 eiro. “Eco Baltia vide” pilnībā pieder AS “Eco Baltia”. “Eco Baltia” akcionāri, pēc kompānijā vēstītā, ir “BSGF Salvus” (52,81%), kas pārstāv Baltijā lielāko privāto investīciju fondu “INVL Baltic Sea Growth Fund”, Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (30,51%) un Māris Simanovičs (16,68%) ar SIA “Enrial Holdings” un “Penvi Investment Ltd.” starpniecību.

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.