Atpakaļ

FK Liepāja turpina bruņoties – pievienojas vēl divi vērtīgi leģionāri

Turpinot veidot sastāvu jaunajai sezonai, FK Liepāja klubam pievienojas vēl divi vērtīgi leģionāri – serbs Nemanja Belakovičs un argentīnietis Leonels Strumija, ziņo klubs un portāls Sportacentrs.com.

Abi futbolisti liepājniekiem ir labi zināmi. Argentīnietim tā būs atgriešanās Liepājas kluba rindās, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja čempionvienībā RFS. Lai gan viņam ar RFS ir spēkā līgums arī uz jauno sezonu, tomēr viņš pats izvēlējies pārcelties uz FK Liepāja, turklāt liepājnieki spējuši piedāvāt izdevīgākus finansiālos nosacījumus. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka FK Liepāja par Strumijas transfēru samaksājusi dažus desmitus tūkstošus eiro.

Liepājas klubā argentīnietis iepriekš nospēlēja piecas sezonas.

Arī serbu uzbrucējs Belakovičs ir zināms Liepājas komandai, jo 2019. un 2020. gadā spēlēja Jūrmalas Spartaks rindās, guva 26 vārtus un atdeva 12 piespēles. Liepājas klubā viņš skaitīsies kā īrēts spēlētājs no Spartaks.

Jau iepriekš janvārī Liepājā atgriezās izlases viens no labākajiem spēlētājiem Roberts Savaļnieks un tāpat pievienojies Lukass Villela.

 

Autors: Kuramo.lv / Foto: FK Liepāja