Atpakaļ

6 jaukas vietas SPA atpūtai Kurzemes pusē

Ja vēlaties savas brīvdienas padarīt neaizmirstamas un meklējat vietu relaksētai atpūtai, tad SPA viesnīcas būs īstā vieta, kur to meklēt. Kurzemē, kā zināms, ir ne vien skaista daba kā papildus bonuss jūsu atpūtai, bet arī vērā ņemams SPA viesnīcu piedāvājums katrai gaumei un tuvāk jums.

Usma SPA Hotel – atpūta pie iecienītā Usmas ezera

Usma SPA Hotel viesi to ir iecienījuši lieliskās lokācijas dēļ – viesnīca atrodas pie mierpilnā un skaistā Usmas ezera. Lokācija ir vien pusotras stundas attālumā no lielpilsētas Rīgas un 40 min brauciena attālumā no Ventspils. Usmas SPA piedāvā ne vien nakšņošanu burvīgos un modernos viesnīcas numuriņos, bet arī nakšņošanu burtiski uz ezera – peldošajās Usmas mājās.
Usmas SPA viesnīca ir lieliska vieta, kur būt ar savu mīļoto cilvēku un dalīt relaksējošu atpūtu kopā. Neskaitot daudzus SPA piedāvājumus – dienas SPA un atsevišķas kūres visai ģimenei – ir arī atsevišķi piedāvājumi pārim. Romantiska nakts pelde ir jauks veids, kā pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar romantisku atpūtu pie baseina. Piedāvājumā ietilpst stundas ilga pelde sveču gaismā un romantiskā noformējumā ar savu mīļoto. Protams, arī šampānietis ir iekļauts.

Jēkaba sēta – SPA atpūta Kuldīgas centrā

Viesnīca Jēkaba sēta atrodas Kuldīgas pilsētas centrālajā daļā, uz galvenās gājēju ielas – Liepājas ielas, pavisam netālu no pilsētas tūristu iecienītākajiem apskates, atpūtas, kultūras un izklaides objektiem. Šis ir lielisks piemērs, kā atpūtu skaistā viesnīcā pārvērst par īstu ekskursiju uz Kurzemi, iepazīstot Kuldīgu un tās piedāvātās iespējas.
SPA procedūru klāsts ir pietiekami liels, lai nesteidzīgi atslābinātos un Jēkaba sētas viesnīcā aizmirstu par ārējo pasauli. Viesiem pieejama tvaika romiešu pirts un somu pirts, kur pamatīgi sakarsēties, pēc kā baudīt nomierinošas masāžas – pēdām, mugurai, apkakles zonai, rokām un pirkstiem, sejai un dekoltē zonai vai arī izvēlēties pilna ķermeņa masāžu.

Skrundas muiža – majestātiska vieta pārim

Viena no skaistākajām Latvijas muižām ir SPA atpūtas viesnīca jeb Skrundas muiža. Tā atrodas Kurzemē, stāvā Ventas krastā. Tā apbur ar savu šarmu un elpu aizraujošo skaistumu. Muiža ir klasicisma stilā celta ēka, kas mūsdienās kļuvusi par lielisku vietu nesteidzīgai atpūtai. Muižas kompleksu veido pati muižas ēka, kurā iekārtota četrzvaigžņu viesnīca ar 12 labiekārtotiem numuriem, restorāns, centrālā svinību zāle un konferenču zāle. Muižas SPA ir atsevišķa ēka, kas ir ir brīnišķīga vieta, kur atpūsties pēc garas darba nedēļas. SPA ēkā ir iekārtoti vēl 5 viesnīcas numuri.
Skrundas muižas SPA piedāvājumi ir veids, kā atjaunot spēkus, dvēseles harmoniju un pilnībā relaksēties no ikdienas rutīnas. Te var baudīt tādas procedūras kā baseinu, saunu, burbuļvannu, SPA rituālus un relaksējošus piedāvājumus.

Ainavas SPA – meža vidū
Šī ir Lux patvērums meža vidū Tukuma novadā, ūdens ieskautā viesu namā. Piedāvājumā ir iekļauts liels ārstniecisks baseins ar vara un sudraba joniem uzlādētu ūdeni, pirti, bāru ar eksotiskiem kokteiļiem, deju zāli un iekoptu parku ar dīķiem. Ja vēlaties konfidencialitāti, tad šī ir vieta nostāk no visa, kas ļaus gūt patiesu miera sajūtu. Izbaudiet to, nesteidzoties un būsiet apmierināti!

Berghofas muiža – Piena muiža romantikai

Šī muiža Skrundas novadā ir patiess baudījums acīm un dvēselei – šeit var atpūsties pa grezno! SPA piedāvājums, līdztekus skaistajiem numuriņiem arī ir bagātīgs, kā muižai pienākas. Piena SPA vannas peldes – lauku piena, piena-medus, piena-rožu, lavandas, jūras sāls, u.c. īpašās vannu peldes jaunajai paaudzei līdz 15 gadu vecumam, tāpat arī SPA ķermeņa kopšanas rituāli un masāžas katrai gaumei, arī pirts un pirtnieka rituāls.

Harmonija SPA – Tukuma sirdī

Lai gan neierasti, ka SPA piedāvājums ir pilsētas centrā, Harmonijā ir ļoti plašs pakalpojumu klāsts: SPA procedūras – hidroterapija, SPA veselības kapsula, Ziedu – zāļu vannas, Kleopatras vanna, un dažnedažādas masāžas – Tibetas, šokolādes, Bali tradicionālā, karsto akmeņu, rožu u.c. Āzijas SPA procedūra ķermenim, mālu terapija, dūņu procedūras, alģu procedūras . Piedāvājums ir neticami liels!
Lai arī ko tu izvēlētos, SPA piedāvājums mūsu pusē ir gana plašs. Apceļo Kurzemi, lai arī esi vietējais – vēl neiepazītās vietas tavai atpūtai ir gana daudz!

 

Galerijas