Rolands, Rolanda, Ronalds, Erlends, Lūkass
Iesūti
Atpakaļ

Rīgā uzstāsies kanādiešu grupa “Three Days Grace”

Koncertzālē “Palladium” šodien uzstāsies kanādiešu postgrandža un alternatīvā hārdroka grupa “Three Days Grace”, kuru iesildīs metālmūzikas apvienība “Of Virtue”.

Kanādiešu grupa viesosies Latvijā “Revolutions Live Tour” turnejas laikā, kas pakārtota jaunākā albuma “Explosions” klajā laišanai.

Grupas septītais albums nāca klajā pagājušā gada 6.maijā. Jaunā ieraksta singls “So Called Life” nonāca “Billboard Mainstream Rock” topa galvgalī un tur atradās četras nedēļas pēc kārtas.

Tā arī bijusi visvairāk atskaņotā 2022.gada rokdziesma. Pērn aprīlī iznākušais singls “Lifetime” atkārtoja “So Called Life” rezultātu, līdz ar to grupas kontā ir 17 singli, kas sasnieguši “Billboard Mainstream Rock” topa virsotnes.

“Three Days Grace” 1997.gadā Ontario provinces pilsētiņā Norvudā dibināja solists un ģitārists Ādams Gontjērs, bundzinieks un bekvokālists Nīls Sandersons un basģitārists Breds Volsts. 2003.gadā viņiem pievienojās un par vadošo ģitāristu kļuva Berijs Stoks. Savukārt 2013.gadā grupu atstāja Gontjērs, un basģitārists Volsts solista vietā uzaicināja savu brāli Metu Volstu.

Vakaru atklās ASV metālmūzikas apvienība “Of Virtue”, kas vairākos šīs tūres koncertos, tai skaitā Rīgā un Tallinā, ir kanādiešu īpašie viesi.