Atpakaļ

“Vervo” un “Mapon” nākamnedēļ rīkos vebināru par jaunumiem autoparka pārvaldībā

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA “Vervo” un “Draugiem Group” autoparku pārvaldības risinājumu uzņēmums AS “Mapon” šogad 24.septembrī rīkos vebināru par jaunumiem autoparka pārvaldībā, aģentūru LETA informēja “Vervo” pārstāvji.

Vebinārā varēs uzzināt vairāk par situācijām un izaicinājumiem, kas ietekmē uzņēmumu darbību, un saņemt ieteikumus, kā veiksmīgi pārvaldīt autoparku. Pasākumā sniegs padomus un piemērus no nozares līderiem, lai palīdzētu uzņēmumiem optimizēt ikdienas operācijas un daļēji automatizēt autoparka pārvaldību.

Vienlaikus dalībnieki varēs uzzināt, ar kādiem izaicinājumiem sastopas “Mapon” klienti un kā tos pārvarēt. Tāpat vebinārā pārrunās “Vervo” pieredzi ar efektīviem kravu pārvadājumiem un “Mapon” klienta pieredzi ar autoparka pārvaldību.

Vebinārā piedalīsies “Mapon” produktu attīstības vadītājs Kalvis Šēnbergs, “Vervo” biznesa attīstības vadītājs Andris Žīgurs un citi pārstāvji.

Vebinārs notiks latviešu valodā, un tajā varēs piedalīties bez maksas.

Jau ziņots, ka “Vervo” 2023.gadā strādāja ar 10,445 miljonu eiro apgrozījumu un guva 73 242 eiro peļņu, liecina “Firmas.lv” informācija.

“Vervo” reģistrēts 2008.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 88 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieki vienādās daļās ir Māris Dreimanis un Aija Bērziņa.

Savukārt “Mapon” koncerna apgrozījums 2023.gadā bija 17,361 miljons eiro un peļņa – 1,344 miljoni eiro.

Kompānija “Mapon” reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 230 924 eiro, liecina “Firmas.lv” informācija. Uzņēmuma pamatkapitālā pa 45,25% pieder SIA “Pirmdiena” un AS “Draugiem Group”. Kompānijas “Pirmdiena” īpašnieki vienādās daļās ir Lauris Liberts un Inga Liberte, savukārt “Draugiem Group” patiesais labuma guvējs ir Agris Tamanis.

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.