Atpakaļ

Uzmanies! Liepājā soctīklos reklamē VILTUS Liepājas transporta abonementa kartes!

Uzmanies! Liepājā soctīklos reklamē VILTUS Liepājas transporta abonementa kartes! Uzmanieties paši un pārsūtiet šo informāciju draugiem, lai viņi neiekrīt lamatās!

Viltus ziņu lapas mēģina jūs pārliecināt, ka sešus mēnešus Liepājas sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas! It kā pašvaldība aicinot pievienoties iniciatīvai, kuras mērķis ir uzlabot mobilitāti pilsētā un popularizēt sabiedrisko transportu. Krāpnieki apgalvo, ka jums tikai jāiegādājas viena no 500 viedkartēm, kas piedāvā 6 mēnešus neierobežoti braukt pilsētā tikai par 2.30 euro!

Viņi cenšas jūs ievilināt ar steidzīgu piedāvājumu, kurš, pēc viņu teiktā, ir spēkā līdz mēneša beigām. Lai iegūtu šo it kā “reklāmas karti”, jūs tiekat aicināti sekot šaubīgai saitei uz domēnu, kas beidzās ar .com nevis .lv, un aizpildīt anketu, kurā jānorāda jūsu personas dati.

Viltus ziņu lapas mēģina radīt iespaidu, ka Liepājas pašvaldība izdala šīs kartes par godu jubilejai un ka tās ir derīgas visā pilsētā. Taču tas viss ir apmāns – īstenībā viņi cenšas iegūt jūsu personas datus, lai vēlāk tos izmantotu ļaunprātīgiem mērķiem.

Nepiekrīti aizpildīt anketu un nesniedz savus personas datus! Šī ir krāpšana, un kartes, kuras viņi sola, neeksistē! Atgādinām, ka Liepājas sabiedriskā transporta kartes vēl pašreiz nevar iegādāties, bet par to iegādes iespējām tiks ziņots tikai oficiālos kanālos un būs pieejamas caur oficiālo “Liepājas pilsēta” lietotni.

Esiet uzmanīgi un dalieties ar šo informāciju, lai arī citi neiekrīt šajās lamatās!

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.