Rolands, Rolanda, Ronalds, Erlends, Lūkass
Iesūti
Atpakaļ

“Lux Express” no otrdienas palielinās komercreisu skaitu maršrutā Liepāja-Rīga

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs ar autobusiem “Lux Express” no otrdienas, 22.oktobra, palielinās pasažieru komercpārvadājumu reisu skaitu reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja-Rīga un Liepāja-Rīga-Daugavpils, kā arī ieviesīs ekspresreisus, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Uzņēmums līdzšinējā viena reisa vietā no 22.oktobra ieviesīs vēl vienu reisu no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ. Reiss izbrauks no Liepājas plkst.16, savukārt no Daugavpils uz Liepāju autobuss aties plkst.9.15.

Papildu autobusi no Liepājas uz Rīgu kursēs katru dienu plkst.9, bet no Rīgas uz Liepāju plkst.15. Tāpat tiks ieviesti jauni reisi piektdienās un svētdienās no Liepājas uz Rīgu plkst.14.45, bet no Rīgas uz Liepāju plkst.10.

Ņemot vērā jaunos reisus, mainīsies arī līdzšinējo reisu atiešanas laiki – no Liepājas uz Rīgu reiss, kas līdz šim izbrauca plkst.8.30, tagad aties plkst.8, savukārt reiss, kas no Rīgas uz Liepāju izbrauca plkst.14.30, aties plkst.14.

Vienlaikus, izvērtējot klientu pieprasījumu, “Lux Express” reisi, kas no Liepājas uz Rīgu izbrauca plkst.8, savukārt no Rīgas uz Liepāju plkst.17.40, no 22.oktobra kļūs par ekspresreisiem, un autobusi šajos reisos nepieturēs Brocēnos, Saldū un Skrundā.

“Lux Express Latvia” valdes loceklis Aldis Ķibēns norāda, ka uzņēmums reisu skaitu palielinās, ņemot vērā pieprasījumu.

LETA jau vēstīja, ka šogad maijā “Lux Express” atklāja pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Jau ziņots, ka “Lux Express Latvia” apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,735 miljoni eiro, kas ir par 73,4% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī uzņēmums guva peļņu 8497 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

“Lux Express Latvia” reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 193 404 eiro. Uzņēmums pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam “Lux Express Estonia”.

“Lux Express” grupa nodrošina starptautiskos tālsatiksmes reisus uz vairāk nekā 20 galamērķiem septiņās valstīs, tostarp uz Kuresāri, Tallinu, Narvu, Pērnavu, Tartu, Rīgu, Viļņu un Varšavu. Tāpat kompānija nodrošina iekšzemes pasažieru pārvadājumus Igaunijā.

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.