


Kuldīgā notiks Restorānu nedēļa



No šodienas līdz 13.aprīlim Kuldīgā notiks Restorānu nedēļa, kuras laikā pilsētu un novada restorāni un kafejnīcas piedāvās no vietējiem produktiem gatavotas maltītes, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra vadītāja Jana Bergmane.
Nedēļas garumā divu un trīs kārtu maltīti, kas gatavota no vietējiem, Kurzemes reģionā audzētiem un ražotiem produktiem, Kuldīgā servēs “Goldingen Room”, “Riverside”, “Kopa”, suši bārs “Hercogs”, “Kuldīgas metropole”, “Jēkaba sēta”, “Didro”, “Klūdziņa”, “Bangert’s”, “Pagrabiņš”, “Kursas zeme”, Skrundā – “Skrundas muiža”, Ēdolē – “Pilskrogs”, bet Snēpelē – “Strauss” un “Kaza”.
Rakstīt komentāru