Atpakaļ

Notiks ekspertu un jauniešu diskusija “Vai mežs glābs pasauli?”

Biedrība “Latvijas Platforma attīstības sadarbībai” (LAPAS) šodien no plkst.15 līdz 16.30 organizē ekspertu un jauniešu diskusiju, kas veltīta mežu ilgtspējīgas saglabāšanas jautājumiem “Vai mežs glābs pasauli?”.

Kā informēja LAPAS pārstāve Sandra Rubene, diskusijas mērķis ir sekmēt jauniešu iesaisti vides ilgtspējas jautājumu risināšanā, radot jauniešiem iespēju dzirdēt dažādu nozaru pārstāvju viedokļus un debatēt par šiem jautājumiem.

Diskusijā piedalīsies jauniešu attīstības iniciatīvas “RŪPnīca” aktīvisti, kā arī dažādu nozaru eksperti – Latvijas Ornitoloģijas biedrības valdes priekšsēdētājs Viesturs Ķerus, Dabas aizsardzības pārvaldes eksperte un ekoloģe Sandra Ikauniece, AS “Latvijas Finieris” padomes priekšsēdētājs Uldis Biķis.

Tāpat diskusijā piedalīsies Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Edmunds Cepurītis (PP) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Dabas aizsardzības departamenta direktore Daiga Vilkaste. Pasākumu moderēs vides aktīviste Santa Krastiņa.

Pasākums notiks tiešsaistē, ikvienam būs iespēja to vērot LAPAS sociālā medija “Facebook” kontā vai “YouTube” kanālā.