Atpakaļ

Kuldīgas novada pašvaldība vasaras nometņu rīkošanai atvēlējusi 9000 eiro

Kuldīgas novadā arī šogad līdzfinansēs vasaras nometņu rīkošanu, šim mērķim atvēlot  9000 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Kuldīgas novada domes deputāti pieņēma lēmumu par projekta “Vasaras interešu un talantu skola 2022” īstenošanu, kas ļaus Kuldīgas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem, kā arī Kuldīgas novada izglītības iestāžu audzēkņiem vecumā no pieciem līdz 16 gadiem daudzpusīgi pavadīt vasaru un attīstīt savus talantus.

Projekta nolikums un pieteikuma veidlapa publicēta Kuldīgas novada pašvaldības tīmekļa vietnē.

Projekts paredz, ka pašvaldības maksimālais finansiālais atbalsts vienai nometnei ir 900 eiro. Pašvaldības budžetā vasaras nometņu atbalstam paredzēts finansējums 9000 eiro.

Nometnes norisināsies jūnijā, jūlijā vai augustā. Projekta pieteicējs var būt fiziska vai juridiska persona, kura atbilst Ministru kabineta noteikumu “Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība” prasībām.

Projekta pieteicējam jāiesniedz “Vasaras interešu un talantu skolas 2022” aktivitāšu programma desmit dienām. Diennakts nometnēm pieļaujams īsāks nometnes darbības laiks, bet ne mazāk kā piecas pilnas diennaktis.

Projektu Kuldīgas novada pašvaldība izsludina 12.gadu.

Projekta pieteikumi jāiesniedz līdz 21.aprīļa plkst.12 Kuldīgas novada pašvaldībā, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.