Atpakaļ

Norisināsies vebinārs remigrācijas atbalstam

Šodien norisināsies vebinārs remigrācijas atbalstam “Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?”, informēja Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Attīstības un analītikas departamenta attīstības un stratēģiskās komunikācijas nodaļas pārstāvji.

No plkst.16 līdz 17 “Zoom” platformā norisināsies mobilitātes konsultantu vebinārs remigrācijas atbalstam, lai Latvijas valsts piederīgajiem, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, sniegtu detalizētāku informāciju par nodarbinātības iespējām Latvijā, izskaidrotu, kādas formalitātes jākārto ārvalstīs pirms izbraukšanas un Latvijā atgriežoties, un kādu atbalstu un pakalpojumus piedāvā NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls (EURES).

Vebināra dalībnieki varēs ne vien iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā, uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas pārceļoties, bet arī dalīties savā pieredzē, kas iegūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

Seminārs norisināsies arī 9.augustā un 8.novembrī. Lai piedalītos seminārā, dalībniekiem ir nepieciešams iepriekš reģistrēties aizpildot anketu. Plašāka informācija pieejama NVA mājaslapā.