Atpakaļ

Atvērta pieteikšanās LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumam

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar SIA „FACTRIS” un Talsu novada pašvaldību aicina uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumā „Ko sagaidām no vēlēšanām?”, kas notiks 3. augustā no plkst. 14.15 līdz 17.30 Sabilē.

Tuvojas 14. Saeimas vēlēšanas un Latvijas pilsoņiem oktobrī būs jāizvēlas valsts virzības ceļu turpmākajiem četriem gadiem. Nākamās valdības prioritātes noteiks gan ekonomikas attīstības tempu un virzienu, gan uzņēmējdarbības vides apstākļus. Lai diskutētu par uzņēmējiem svarīgiem jaunās valdības uzdevumiem un lēmumiem, LTRK Kurzemes reģiona nodaļa organizē biznesa kluba pasākumu „Ko sagaidām no vēlēšanām?”, kurā aicināti piedalīties visi uzņēmēji.

LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumā uzņēmējus uzrunās LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs un Talsu novada domes priekšsēdētāja Sandra Pētersone. Ar prezentāciju par uzņēmējiem svarīgiem jautājumiem uzstāsies SIA „FACTRIS” korporatīvo darījumu vadītāja Aleksandra Tuškova. Paneļdiskusijā “Ko sagaidām no vēlēšanām?” piedalīsies biznesa kluba pasākuma dalībnieki, bet diskusiju vadīs LTRK valdes loceklis, Politikas daļas direktors Jānis Lielpēteris. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja doties ekskursijā uz SIA „Sabiles sidrs”.

Dalība biznesa kluba pasākumā ir bezmaksas, ar iepriekšēju reģistrāciju līdz 1. augustam.