Atpakaļ

LIAA Liepājas biznesa inkubators izsludina kopstrādes un biznesa ideju autoru konsultāciju dienu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Liepājas biznesa inkubators 7. septembrī izsludina biznesa ideju autoru konsultāciju un kopstrādes dienu, kurā ikvienam interesentam būs iespēja saņemt informāciju par LIAA biznesa inkubatoru pirmsinkubācijas (PINK) atbalsta programmu, kā arī par pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu. Interesenti individuāli varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Augusta sākumā ar saukli “Tava komanda startam” LIAA biznesa inkubatori izsludināja uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā, kura norisnāsies no 1. – 20. septembrim. Uzņemšanas ietvaros LIAA Liepājas biznesa inkubators 7. septembrī atvērs durvis jebkuram interesentam apmeklēt inkubatora telpas un pavadīt savu darba dienu citādākā vidē – satikt jaunus cilvēkus, iegūt jaunus kontaktus un iedvesmoties darīt vairāk. Atvērto durvju ietvaros būs iespēja saņemt arī individuālas konsultācijas par pirmsinkubācijas programmu, pieteikumu aizpildīšanu un biznesa ideju attīstīšanas jautājumiem.

Lai pieteiktos kopstrādei nepieciešams aizpildīt pieteikumu mājas lapā www.business.gov.lv/e-pakalpojumi vai arī rakstīt uz liepaja@liaa.gov.lv. LIAA Liepājas biznesa inkubators atrodas Dārza ielā 4/8, Liepājā, 2.stāvā. Kopstrāde 7. septembrī būs atvērta no plkst. 9.00–17.00.