Atpakaļ

Ventspilī izsolīs Bērnu pilsētiņas kafejnīcas “Pepija” nomas tiesības

Ventspils Komunālā pārvalde maijā izsolīs Bērnu pilsētiņas kafejnīcas “Pepija” telpu nomas tiesības, informēja pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Helēna Blumberga.

Iznomātas tiek 86,5 kvadrātmetru plašas telpas Ventspils bērnu pilsētiņā J.Poruka ielā 2. Kafejnīcai ir slēgta nojume un atklāta terases daļa. Kafejnīcas apmeklētāju zona ir transformējama – stiklojuma galvenā funkcija ir vēja aizturēšana.

Bērnu pilsētiņā parkā starp Lielo prospektu, Vasarnīcu, J.Poruka un Pētera ielām ir uzstādītas vairāk nekā 40 dažāda veida rotaļu un vingrošanas iekārtas. Vasarā Bērnu pilsētiņā darbojas arī velokartu noma un batuti. Katru svētdienu Bērnu pilsētiņā notiek arī muzikāli pasākumi bērniem. Bērnu pilsētiņas un parka apmeklējums ir bez maksas.

Izsole notiks 10.maijā, plkst.14 Komunālās pārvaldes telpās Užavas ielā 8. Izsolē var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura pieteiksies līdz 3.maijam plkst.16. Ar izsoles nolikumu iepazīties un pieteikties izsolei var Komunālajā pārvaldē katru darba dienu.