Atpakaļ

Kuldīgā notiks Restorānu nedēļa

No šodienas līdz 13.aprīlim Kuldīgā notiks Restorānu nedēļa, kuras laikā pilsētu un novada restorāni un kafejnīcas piedāvās no vietējiem produktiem gatavotas maltītes, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra vadītāja Jana Bergmane.

Nedēļas garumā divu un trīs kārtu maltīti, kas gatavota no vietējiem, Kurzemes reģionā audzētiem un ražotiem produktiem, Kuldīgā servēs “Goldingen Room”, “Riverside”, “Kopa”, suši bārs “Hercogs”, “Kuldīgas metropole”, “Jēkaba sēta”, “Didro”, “Klūdziņa”, “Bangert’s”, “Pagrabiņš”, “Kursas zeme”, Skrundā – “Skrundas muiža”, Ēdolē – “Pilskrogs”, bet Snēpelē – “Strauss” un “Kaza”.

Piedāvājumu cenas būs no 20 līdz 25 eiro kategorijās. Vairāki restorāni un kafejnīcas piedāvās ar īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.