Atpakaļ

Notikusi Kuldīgas novada domes deputātu maiņa

Ceturtdien, 16. jūnijā, notika Kuldīgas novada domes ārkārtas sēde. Sēdi sasauca, jo pašvaldībā sanemts domes deputātes Sigitas Vaivades iesniegums, ar kuru viņa lūdz atbrīvot no deputāta pienākumu pildīšanas.

Izbeidzoties S. Vaivades pilnvarām, viņas vietā par Kuldīgas novada domes deputātu kļuva Raits Valters no Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” saraksta.

Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa domes sēdē pateicās S. Vaivadei par darbu un ieguldījumu pašvaldības attīstībā. S. Vaivade bija domes deputāte 13 gadus.

R. Valters, piedaloties ārkārtas domes sēdē, sacīja, ka šāds pavērsiens viņam ir pārsteigums un viņš vēl apsvērs, vai varēs deputāta pienākumu pildīšanu apvienot ar darbu.

Domes sēdē arī lēma par deputātu maiņu divās domes komitejās. S. Vaivade darbojās  Attīstības komitejā. Viņas vietā komitejas sastāvā iekļāva deputātu Raitu Valteru. Vēl S. Vaivade darbojās Sociālo, izglītības un kultūras lietu komitejā. Viņas vietā šīs komitejas sastāvā iekļāva deputāti Kristīnu Ansoni.