Atpakaļ

Satiksmes ministra vizīte Tukuma novadā

Reģionālās vizītes ietvaros, 23. martā, Tukuma novadā viesojās satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs. Deputātu un pašvaldības pārstāvju klātbūtnē tika izrunātas aktualitātes par ceļu stāvokli pie esošās pavasara situācijas un pasta pakalpojumu kvalitāti.

Deputāti izrādīja interesi par ceļiem, kurus tuvākajā perspektīvē varētu noklāt ar melno segumu, kā arī par Valsts ceļu projektiem, kas Tukuma novada teritorijā tuvāko gadu laikā tiks realizēti. Klātienē ministrs, kopā ar Tukuma novada domes deputāti Edīti Zelču apskatīja  Lestenes-Džūkstes ceļu, kuru arī tuvākajā nākotnē plāno noklāt ar melno segumu ar dubulto virsmu.

 “Paldies ministram par to, ka viņš izrāda rūpes par Tukuma novada teritoriju, gādā, lai pasta darbiniekiem būtu ērtāk nogādāt pasta sūtījumus iedzīvotājiem un uztur interesi par ceļu infrastruktūru Tukuma novadā”, pauda Tukuma novada domes priekšsēdētājs Gundars Važa.

Paldies par darbu tika pateikts Jaunpils puses pastniecei Ivetai, pasniedzot darba automašīnas atslēgas. Šī pastniece iemantojusi iedzīvotāju uzticību un cieņu, un jaunos auto esot pelnījusi jau sen.